Az ismerősöm szörfoktató szeretne lenni, ehhez csinál egy weboldalt

Emlékszem, amikor még kisgyerek voltam, nagyon irigyeltem azokat, akik a filmekben szörföztek. Tudjátok, az a klasszikus szörf, amikor csak egy deszka van. Mindig sokkal izgalmasabbnak és menőbbnek találtam, mint a vitorlás szörföt. Ez még mindig így van, de már az utóbbi sem áll tőlem olyan távol. Jó, igazából csak nézni szoktam, mert nincs elég bátorságom, hogy kipróbáljam, mert túlzottan félek a mély víztől. De egy informatikus barátom imádja. Nyáron ki sem lehet rángatni a Balatonból.

Nemrég elújságolta, hogy vitorlás szörfök oktatásával és bérbeadásával szeretne foglalkozni nyaranta, így pénzt is kereshet, és senki nem fogja piszkálni, hogy egész nap csak szörfözik.

Ehhez egy weboldalt szeretne készíteni már most, hogy nyárra, ahová csak lehet, eljusson a híre. Viszont, egy bombabiztos weboldalt szeretne, amihez szükséges volt egy jó tárhely szolgáltatót találnia, és meg is találta: https://rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/. Mindenféle igényeket kielégítő szolgáltatás megtalálható náluk, már ami ugye a tárhelyeket illeti. De az ismerősöm az egyik legkisebbet tárhelyet választotta, az SSD Four nevezetűt. Nevéből adódóan is kitalálható, hogy ez egy négy GB-os tárhelyet jelent, ami ugyan önmagában nem túl sok, de az ő céljainak tökéletesen megfelel. Hiszen egy bemutatkozó oldalt szeretne létrehozni, amin igazából csak a legfontosabb információk, az árak, illetve az elérhetőségei fognak szerepelni, esetleg még néhány fotó. Viszont nagyon egyedire szeretné megcsinálni, már három hónapja dolgozik a terveken, ezért is szeretne, ha jó helyen lenne minden, ami megtalálható lesz a weboldalán.

Mivel a weboldal még sehol sem tart, ezért egyelőre nem rendelte meg a szolgáltatást, de hamarosan annak is el fog jönni az ideje.