Egyedi szörfös pólók ajándékba a szörf szerelmeseinek

Hazánkban egészen magától értetődő okok miatt a szörfözés nem a legelterjedtebb sportág. Ott van ugyan a Balaton, ahol az érdeklődők kipróbálhatják, milyen is a deszkán állva szelni a vizet, de sajnos ez nem az igazi. A Balatonon nincsenek olyan hullámok, amit igazán jól meg lehetne lovagolni. A szörf szerelmesei ezen hobbijuk miatt így nagyon sokat utaznak.

A magyar tenger, a Balaton, vagy a velencei tó esetleg a fertő tó is kínál némi alternatívát, hiszen vannak szelesebb napok, illetve az egyre elterjedtebb SUP szerelmesei is kipróbálhatják, milyen a deszkán.

Sajnos a filmekben látott módon viszont itthon nem lehet szörfözni. Írtam már róla, mennyire veszélyes a szörf, ezt itt olvashatjátok: http://szorfsziget.hu/a-szorfozes-is-veszelyes-lehet/ igaz, nekünk itthon abszolút nem kell cápáktól félnünk.

Már kiskorom óta vonz a szörfözés, de a víztől való félelmem miatt nem igazán volt lehetőségem kipróbálni magamat a magyar vizeken, hiszen itt nem látom a víz alját.

Egy nyaralásunk alkalmával viszont végre lehetőségem nyílt szörfözni. Az Adriai tenger partjain nyaraltunk, mikor találtunk egy szörfös programot, ahol megtanítottak minket az alapokra, amit nagyon élveztem. Azóta is azt várom, hogy újra elmehessünk a tengerhez és újra kipróbálhassam, milyen a deszkán állni.

A szörf sokkal nehezebb, mint amilyennek tűnik. Sokan azt hiszik, hogy nem nehéz, hiszen csak állni kel egy deszkán, semmi nehéz nincsen benne. Pedig nagyon nehéz egy olyan deszkán állni, ami folyamatosan imbolyog, nagyon jó egyensúlyérzék kell hozzá, és az irányítása is nagyon nehéz.

Amióta szörföztem, szinte minden ismerősömnek elmondtam már a dolgot, így a születésnapi ajándékom nem olyan meglepő módon egy szörfös póló lett. Ezek az egyedi nyomtatással készült pólók mindig nagyon tetszettek, hiszen azt ír rá az ember, amit csak szeretne. Én pedig úgy döntöttem, hogy ez a “surf girl” feliratú póló lesz rajtam, mikor legközelebb szörfözni megyek majd.

A barátaimtól kaptam, persze ki is faggattam őket, hogy honnan szereztek ilyen jó anyagú pólót. A lolmarkt.hu egyik üzletében voltak, ott nyomtattatták nekem ezt a pólót. A felirat igazából magától értetődő volt, mert imádok szörfözni és imádok arról beszélni, hogy milyen volt, mikor végre kipróbálhattam.

A lolmarkt.hu szinte bármilyen mintát rá tud nyomni a pólókra, az egyedi pólók készítésével foglalkozó üzletekben az eladók mindenben segítenek is ezzel kapcsolatban. Ha esetleg nem jó a minta, mert túl pixeles, vagy mert nem jó a mérete, akkor segítenek abban, hogy hogyan lehetne a pólóra igazítani. Sokkal jobb az ilyesmit személyesen intézni, mint online, hiszen ha bármi probléma lépne fel, akkor azt meg is tudják oldani, míg online sokkal időigényesebb lenne megbeszélni, hogy mit változtassanak az elrendezésen.

Sok ismerősöm van, aki mostanában ilyen egyedi pólókban jár, hiszen ezek a pólók nagyon jó ajándéknak bizonyulnak, mindenki szeret valami igazán személyre szabottat ajándékba kapni.

A szörfös pólóm pedig a legnagyszerűbb, amit valaha kaptam. Nagyon jó a minősége, nagyon kényelmes viselet, szép a kivitelezése és nagyon illik is hozzám. Boldog vagyok, hogy ilyen barátaim vannak és ennyire ismernek, tudják, hogy minek örülnék a legjobban.

Most már nem is kell folyton azzal untatnom az ismerőseimet, hogy mennyire szeretek szörfözni, elég csak felvennem ezt a pólót, és a társaságban valaki biztosan rá for kérdezni a dologra, akkor pedig már igazán senki nem róhatja fel nekem, hogy megint a szörfről beszélek.