Ha már szörfözni nem lehet, nézek online akciós újságokat

A szörfözés egy nagyszerű sport és kiváló hobbi, csakhogy meglehetősen szezonális. Idehaza ráadásul csak a Balaton habjait van alkalma az embernek szörfháton szelni, és azt is maximum 2-2.5 hónapig, ameddig a nyári időszak tart és ténylegesen jó az idő. Na most egy átlag ember örül, ha egy évben kétszer lejut legnagyobb tavunkhoz, és akkor sem biztos, hogy olyan lesz az idő és a széljárás, hogy érdemes legyen szörfre pattanni. Pedig én annyira szeretem, hogy amikor csak lehetőségem van rá, élek is vele. De mit csináljak, ha az év hátralévő részében a deszka és a vitorla csak porosodik a garázsban, arra várva, hogy használjam? Hát ilyenkor jön az, hogy valamivel el kell ütni az időt. Én például rajongok a filmekért, mozikért, így kézenfekvő volt, hogy végre kialakítok magamnak és a családomnak egy kis mozizós sarkot. Ehhez kellett egy jó projektor, amit az akciós újság Media 2020 online lapjain meg is találtam, bár ehhez kellett egy kis kutatást végeznem, de végül minden sikerült. Köszönhetően egy olyan oldalnak, ahol rengeteg aktuális akciós kiadványt lehet valós időben megnézni, emellett pedig folyamatosan frissül!

Bevallom sose voltam az a nagy bolthuszár, aki üzletből üzletbe libben és minden termék aktuális piaci árával tisztában van. Megmaradtam inkább alkalmi vásárlónak, azaz akkor veszek meg valamit, ha szükségem van rá, illetve ha megengedhetem magamnak. Sose értettem azokat, akik milliós hitelkártya adósságot halmoznak fel azért, mert nem tudnak maguknak parancsolni. Hozzájuk képest én egy szerzetes vagyok. Na mindegy, a lényeg, hogy az asszonnyal megterveztük ezt a mozisarkot, és arra gondoltam, hogy vegyünk hozzá egy jó projektort meg egy 5.1-es hangrendszert, hogy tényleg olyan legyen az élmény, mintha moziban ülnénk a gyerekekkel. Ez persze nem olcsó mulatság, éppen ezért igyekeztem volna úgy megoldani, hogy mindegyikből akciósat találjak és ezzel legalább valamennyit meg lehessen spórolni. Mondjuk ez a spórolás is csak egy illúzió, hiszen nem arról van szó, hogy megvan a pénz a drágábbra de mégis az olcsóbbat veszem a különbözetet pedig félreteszem, de azért mégis, legalább egy kicsit hadd érezzem azt, hogy jól jártam. Szóval valahogy nyomon kellett követnem, mikor és micsoda akciós az üzletben, ebben pedig az akciós újság Media 2020 online olvasható formája segített rengeteget.

Igazából nem is értem, miért nem az volt az első gondolatom, hogy online is körülnézzek, hiszen teljességgel kézenfekvő. Manapság már tényleg talán csak pattintott követ nem lehet a netről letölteni, éppen ezért támadta gondolatom, hogy miért is ne nézzek utána? Nem kellett sokat tennem, csak olyan kulcsszavakat begépelnem, mint: akciós újság Media 2020, és máris jöttek a találatok. Azaz jöttek volna, de némelyik ilyen internetes változat egészen förmedvényes volt. A többségük olvashatatlan, lassú, vagy mind a kettő. Nekem nincs idegrendszerem az ilyesmihez. Viszont végső soron ráakadtam az akcioleso.hu oldalra, ahol nem csak a Media Markt, de még számtalan másik üzlet és üzletlánc akciós kínálatait is meg lehet találni! Szinte el sem akartam hinni, hogy ilyesmire akadtam, annyira szürreális élmény volt. Tökéletes minőségben, online lapozható formában fellelhető ezen a webhelyen egy csomó-csomó akciós újság, ráadásul a felhozatal is állandóan frissül, amint kijön egy új szám belőle. Van ahol kéthetente, van ahol csak havonta, de a lényeg az, hogy mindig meg lehet találni az aktuális legjobb árakat.

Miután lecsekkoltam az akciós újság Media 2020 online verzióját, a feleségemet is odahívtam, hogy nézze meg, mint találtam. Mondanom se kell, odáig volt az akcioleso.hu-ért, hiszen őt meg első sorban a drogériák és más üzletek érdeklik, de mint megmutatta pár perccel később, azok is mind fent vannak, Sőt, annak az élelmiszerláncnak is folyamatosan frissülő online akciós újsága van, ahová szinte minden nap járunk. Így már sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz összeállítani a heti menüt, megtervezni, hogy mi mindent szeretnénk főzni, és ha valami olyasmi akciós, amiből megéri sokat venni és elraktárazni, akkor járunk a legjobban. Összességében az akciós újság Media 2020 keresése vezetett odáig, hogy az akcioleso.hu gyakorlatilag minden nap megfordul a telefonunkon, hogy időben megnézhessük a legújabb kedvezményeket és akciókat. Voltaképpen ez is egy jó időtöltés, ha éppen nem lehet szörfözni, nem igaz?