Ha olcsón vásárolsz, több pénzed marad szörfös holmikra

A szörf egy pénztárcákat nem kímélő sport. az utazás, a szörfdeszka mind nagyon drágák, ezért ahol lehet, igyekszem spórolni egy kicsit, hogy legyen miből fedeznem a hobbim kiadásait.

Vannak viszont olyan dolgok, amikre egy idő után már muszáj költeni, hiszen semmi sem tart örökké, sajnos a berendezési tárgyak sem.

A szobámat utoljára még valamikor gyerekkoromban újítottuk fel teljeskörűen, így itt volt az ideje annak, hogy belekezdjünk egy kicsit nagyobb felújításba. A szekrényem ajtaja, a fiókok már egy ideje lógnak, és a polcaimon is látszik, hogy egy jó ideje megvannak.

Most, hogy elhatároztam, hogy fel szeretném újítani a szobámat, úgy gondoltam, hogy sokkal időtállóbb, strapabíróbb bútorokkal fogom berendezni. Persze a szekrény és az ágy nem lehet strapabíróbb annál, mint amilyenem van, ezekből nincsen olyan sok lehetőség. De a polcokon spórolni szerettem volna egy kicsit.

Találtam is egy nagyon jó lehetőséget. Nem tudtam volna eddig elképzelni, hogy a szobámban jól mutatna egy fém polc, de kiderült, hogy mégis. Egy fém polc mindenhol jól mutathat igazából.

Eredetileg azért vásároltam ezt, mert ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak, de minden várakozásomat felül múlta és nagyon örülök neki, hogy végül emellett döntöttem.

Mikor a szobám berendezéséhez kerestem inspirációkat, akkor találkoztam a fém polcokkal, amik nagyon jól mutattak az egyes lakásokban a képeken. Hosszasan gondolkoztam azon, hogy megvegyem-e, hogy az én szobámban is jól fog-e mutatni, de végül úgy döntöttem, hogy igen, nálam is jó lesz.

A http://www.rackinglog.hu/ oldalról vettem meg, mert itt nagyon jó áron hozzá lehetett jutni, és mert csupa jókat olvastam az oldalról.

http://www.rackinglog.hu/
http://www.rackinglog.hu/

A http://www.rackinglog.hu/ eredetileg raktározással foglalkozik, de lehet náluk egyesével is polcokat venni. Azt olvastam, hogy nagyon jó minőségűek a polcaik, hiszen minden Uniós előírásnak megfelelnek, ISO minősítést is kaptak, így abszolút megbízhatóak a teherbírás és a kialakítás szempontjából.

A szállítási feltételek és az árak is nagyon kedvezőek voltak, ezért vásároltam innen. A polcokat nagyon könnyen össze tudtam szerelni, ahogyan az a termék leírásánál is szerepelt.

A polc minősége is jónak tűnik, tele is pakoltam az egészet a holmijaimmal, de meg sem kottyant neki a nagy súly. Kicsit ki is díszítettem, pár kisebb növénnyel és képpel sikerült fel is dobnom az egész megjelenését. Sokat spóroltam ezzel a vásárlással és nagyon meg is vagyok elégedve a polccal. A megmaradt pénzt pedig eltehetem egy új szörfdeszkára.