bérlés

Szörf bérlés / SUP bérlés

Szörfiskolánkban a kezdőktől a haladókig mindenki kitűnő minőségű felszerelést bérelhet.

A Unifiber márka, a tavalyi évben felfigyelt szörf iskolánkra és sikerült szoros kapcsolatot kiépítenünk a gyártó céggel. A 2010-es szezonban a Szörfsziget kapta egyedülállóan azt a lehetőséget, hogy tesztelhesse vendégei segítségével, a 2011-re tervezett Unifiber tanuló vitorlákat.

A Surfstation szörf üzlet segítségének köszönhetően pedig, a legújabb Tabou deszkák bérlésére és kipróbálására van lehetőség.

SUP (Stund Up Paddle) bérlés

Ehhez a napjainkban méltán egyre népszerűbb sporthoz, 180-200 literes tabou-hifly és CUSTOM (egyedi tervezésű) deszkákat használunk, profi evezővel, melynek hossza változtatható, így mindenkinek kényelmes fogást és evezést biztosít.

A Szörfszigeten bérelhető felszerelések

Deszkáink

Hifly Matrix 149: A Matrix tökéletesen alkalmazható a kezdő lépések elsajátítására gyerekek és könnyebb súlyú felnőttek számára. Továbbá a Matrix-ot azok számára is ajánljuk, akik a kezdeti lépéseken túl vannak, és haladóbb (perdülés, siklás, trapéz használat) manővereket szeretnének elsajátítani.

Hifly Mambo 175: A 175 literes tanuló deszka széles és rövid formájának köszönhetően nagyon stabil, és könnyen kezelhető. Kezdő és haladó szörfösök számára is jó választás lehet.

Tabou Coolrider 180: A Tabou Coolrider termékcsaláddal élmény a tanulás. A deszkán puha szivacs (EVA) borítás található, ami nagyon kényelmes és komfortos használatot biztosít. Svert helyett egy középső szkeg (center fin) található, ami haladó szörfösök számára eltávolítható, így lehetővé téve a siklás és további manőverek tanulását.

Tabou Coolrider 200: A 200 literes Coolrider a kezdő szörfösök tökéletes választása. Stabilitás, és kezelhetőség jellemzi. Szivacs (EVA) borítása puha és biztonságos deszka érzetet biztosít.

Vitorláink

A Balaton változékony szélviszonyaihoz alkalmazkodva, többféle vitorlaméretből állítjuk össze felszerelésed, gyerekeknek és felnőtteknek, kezdőknek és haladóknak egyaránt kiváló Pro Limit és Unifiber vitorlákkal.

Pro Limit Powerkid: 2.8m2
Pro Limit Waterman Freeride: 3.5m2, 4.2m2, 5.3m2, 6.0m2
Unifiber Rookie Dacron: 2.5m2, 3.5m2, 4.5m2, 5.5m2

A bérlés és az szörf oktatás teljes idejére lehetőség van a legkorszerűbb O’Neill szörfruhák és mentőmellények díjmentes használatára.