szörf oktatás

Szörf oktatás

A szörfözés nehéznek tűnik, sokan ezért nem próbálják meg soha. Tarts velünk és 2 óra alatt biztonsággal elsajátítod ennek a szép és élvezetes sportnak az alapjait! Ha pedig egy kicsit több időt is rászánsz, garantáljuk, hogy nyár végére a víz királya leszel!

Kezdő szörf tanfolyam

Ez egy 2 órás oktatás, amelyet azoknak ajánlunk, akik először találkoznak ezzel a fantasztikus sportággal, vagy ősidők óta nem álltak szörfdeszkán. (15 év kihagyás után is javallott)
Ez a tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll, rövid elmélet után szárazföldi szimulátoros tanítás (alapvető pozíciók és technikák elsajátítása), majd vízre szállás, vízérzet elsajátítása (vitorla nélküli deszkás egyensúly gyakorlatok) és éles szörfözés következik. A tapasztalatok szerint az első óra után már önállóan tudnak jönni-menni a kezdők, az utolsó fél órában pedig, az oktató felügyelete mellett szabadon szörfözhetnek.
Kezdő privát szörftanfolyam:
A kezdő privát szörftanfolyam metodikája megegyezik a sima kezdő tanfolyaméval, azonban itt egy tanítványra egy oktató jut, aki 2 órán keresztül magán oktatást biztosít a kezdő szörfös számára.
Haladó tanfolyam
A haladó tanfolyamot azon szörfösök számára ajánljuk, akik már a szörfözés kezdő nehézségein túl vannak, és már meglévő tudásukat szeretnék tovább csiszolni. A haladó tanfolyam keretein belül lehetőség van minden tudásszintnek megfelelő oktatásra, legyen szó heli tack-ről, vagy jibe-ról, esetleg egy extrém front loop-ról!
Szörf felszerelések
A Szörfsziget szörfiskolát a  szörfüzlet látja el a legkorszerűbb Hifly, Tabou, Pro Limit felszerelésekkel.
Deszkák
A Szörfszigeten a legújabb Hifly, Tabou deszkákon tanulhattok szörfözni. Deszkáink nagy részén szivacs (EVA) borítás található, ami komfortos tanulást és szörfözést biztosít vendégeink számára. Teljesen kezdőtől haladó szintig mindenki megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbb deszkát.
Bővebben a BÉRLÉS menüpont alatt olvashattok szörf deszkáinkról.
Vitorlák
Szinte minden balatoni szélviszonyra felkészülve válogattuk össze szörf iskolánk vitorláit. Az idei szezonban egyedül álló módon csak nálunk tesztelhetitek a jövő évi (2017-es) szezonra tervezett Unifiber tanuló vitorlákat, így  biztosítva, hogy a legkiválóbb tanuló felszereléssekkel szeljétek a habokat a Szörfszigeten.
Bővebben a BÉRLÉS menüpont alatt olvashattok szörf vitorláinkról.