Jó, ha van otthon is egy nyomtató, amit használni lehet

Pár évvel ezelőtt a párommal összeházasodtunk, a nászutunk pedig Hawaii-on volt. Három hetet töltöttünk ott, csodálatos volt. Már régóta szerettem volna eljutni ide, és a férjemnek is rajta volt a bakancslistáján. Úgyhogy végül Hawaii-ra esett a választásunk.

A filmekben mindig olyan szép helynek tűnt, az emberek nagyon boldogok ott. Nyugalom van, békesség, öröm és boldogság. Olyan, mintha a paradicsomban lennél, mintha nem is e világi hely lenn. Ajánlom mindenkinek, hogy ha teheti, egyszer látogasson el ide. Nem fog csalódni!

Rengeteg mindent kipróbáltunk, amit itthon nem lehet. Ittunk kókuszból, megkóstoltuk a helyi finomságokat, beszéltünk a helyiekkel, búvárkodtunk, hajókáztunk, megtanultunk fűszoknyában táncolni. Na, jó. Azt csak én, a férjem nem nagyon szeret táncolni, de addig ő megtanult finom koktélokat készíteni.

Sőt, még szörföztünk is. Vagyis csak próbálkoztunk. Mivel előtte még sosem próbáltuk ki ezt a sportot, így először az alapokat kellett megtanulnunk. Béreltünk felszerelést és egy helyi szörfös bolt vezetője ajánlott nekünk valakit, aki tanított minket. Hát, mit ne mondjak, hatalmas adrenalint ad ez a sport, ráadásul saját magadról is sok mindent megtanulsz. Ez egy nehéz sport, bárki bármit mondjon, úgyhogy szükség van a kitartásra. Én magammal szemben elég türelmetlen vagyok, de akkor valahogy ez teljesen megfordult. Annyira tetszett a szörfözés, hogy meg akartam tanulni, nem akartam feladni. Emiatt pedig sikerült annyira ráfókuszálnom a dologra, hogy a koncentráltság és a türelem miatt sikerült viszonylag hamar bele is jönnöm.

Persze utunk végén egyáltalán nem mondhattuk el magunkról, hogy profik vagyunk vagy hogy sikerült egész jól megtanulni, hiszen sok gyakorlás kell ahhoz, hogy az ember viszonylag ügyesebben tudjon már szörfözni.

Amikor hazajöttünk, nagyon sokat beszéltünk a hazahozott emlékeinkről, tapasztalatainkról és az a szeretet, amivel a helyről beszéltünk, mindenkit megfogott. Ez azért is érdekes, mert sokan úgy vannak vele, hogy szép-szép, de már annyira elcsépelt, hogy emiatt sokan inkább nem is mennek. Volt két barátunk is, aki hasonlóképp gondolta a dolgokat, de miután meghallgattak minket meg a sztorijainkat, megváltozott a véleményük és eldöntötték, hogy a következő egy-két évben ellátogatnak oda a párjukkal.

Azóta is sokat gondolunk arra a férjemmel, hogy milyen jó volt a szörfözés és kár, hogy itthon nem lehet szörfözni. Úgy gondoltuk, hogy nem hagyjuk abba és ha olyan helyre utazunk, ahol tengerpart van és lehetőség van rá, akkor szörfözünk. Ezt addig azzal pótoltuk, hogy a témával kapcsolatos dolgokat olvastunk, nézegettünk, és nagyon jól elvoltunk vele.

Pont pár hónappal ezelőtt újítottuk fel a lakást és ugyan a felújítás megvan már és a bútorokat is kicseréltük – legalábbis, amelyeket kellett-, a dekoráció még hiányzott néhány helyről. Úgy gondoltuk, hogy a nászútról kinyomtatunk néhány képet és azokat bekereteztetjük.

A nyomtatónk egész jó állapotban van, tekintve, hogy nem nagyon szoktuk használni. Mindkettőnk tud nyomtatni a munkahelyén, otthon nagyon ritkán van olyan, amit nyomtatnunk kellene, de a biztonság kedvéért azért otthonra beszereztünk egyet.

Így hát mivel nem nagyon szoktuk használni, patron sem volt benne. Ha már végre a dekorációval is elkezdtünk foglalkozni, úgy gondoltuk, érdemes lenne akkor patront szerezni a nyomtatóba, mert ha másra is szükség lenne, akkor azt otthon is meg tudjuk csinálni. Így aztán nem kell nyomtatós boltba menni, ahol minden alkalommal fizetni kell érte (egyértelműen), hiszen ez egy szolgáltatás. De ha valaki állandóan fizet azért, hogy nyomtassanak neki, akkor már szinte ott tart, hogy érdemesebb lenne otthonra patront venni a nyomtatóba. Vagy egy nyomtatót is, ha az nincsen.

Az interneten rátaláltunk a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalra, ahol többféle patron közül lehet válogatni. Rengeteg hasznos információ van az oldalon ezzel kapcsolatban, vannak eredeti és utángyártott kellékek is náluk.

Nagyon egyszerűen lehet tőlük vásárolni, ugyanis az oldalon van egy kereső funkció, így könnyedén rá lehet keresni, mi az, amire szükségünk van. Felül van egy menüsor, ahol a kategóriák, a termékek is elérhetőek, de legalul a főoldalon van egy toner és patron kereső is, ahol 3 egyszerű lépést követve, egyszerűen meg lehet találni, ami kell. Lehet regisztráció nélkül is vásárolni, amit én nagyon kényelmesnek tartok nem csak itt, de mindenhol, minden témában. Egy egyszerű példa: lámpát akarok venni a hálószobába, találok is egy boltot, megrendelném, de regisztrálni kell. Minek? Egy lámpát akarok venni azonnal, nem akarok lámpákat vásárolni fél évente vagy évente, felesleges, hogy legyen egy lámpás weboldalon egy felhasználói fiókom.

Igaz, a patronoknál más a helyzet, azt időközönként mindig vesz az ember a nyomtatójába, ha kifogytak, azonban, ha valaki csak először kipróbálná őket és a céget, akkor sokkal egyszerűbb, ha nem kell regisztrálni.

Mint általában mindenhol, itt is, a rendelési folyamat végén van rá lehetőség, hogy leellenőrizhessük, milyen termékek vannak a kosarunkban, hogy biztosak legyünk benne. Utána ki lehet választani a fizetési opciót. Ha mindennel megvagy, akkor kapsz utána egy visszaigazoló emailt.

Szerintem könnyen kezelhető az oldaluk, jók az árak, könnyedén lehet rendelni tőlük, és a leírás szerint a termékek is hamar megérkeznek. Éppen ezért mi ki is próbáltuk akkor, és pár nap alatt meg is kaptuk a patronjainkat. Kinyomtattuk a képeket, aztán szépen bekereteztük őket. Az erre alkalmas üzletben vettünk néhány keretet és saját kezűleg mindent megoldottunk. Volt még néhány más dekoráció, amit szintén otthon megoldottunk, ehhez ugyan be kellett vásárolni a hobbi boltban, de megoldottuk.

https://nyomtatoalkatresz.hu/patron

Nagyon szép lett a lakás azok után, hogy mindent szépen felújítottunk és a régi, gagyi bútorokat lecseréltük. Vittünk egy kis színt és életet a lakásba, és most már sokkal jobb a hangulata. Előtte is nagyon szép volt és kellemes hangulatú, de eléggé egyszínű, nem tükrözte a személyiségünket annyira, mint amennyire akartuk volna. Most már viszont minden tökéletes és nagyon jól érezzük magunkat a lakásban. Alig várjuk, hogy végre nyár legyen és menjünk valahova a tenger közelébe. Végre szörfözhetnénk majd!

Egyébként el is mentettem a nyomtatós oldalt a laptopomon, mert ha továbbra is használni akarjuk a nyomtatót otthon, akkor ki fog fogyni a patron, azt meg majd cserélni kell. De még bent is megmutattam a többieknek az irodában, hogy innen nagyon könnyen lehet rendelni és mivel mi rengeteget használjuk bent a nyomtatót, ezért mindig szükség van patronokra. A főnökömnek tetszett az ötlet, ki is próbálta és rendelt bentre is meg magának otthonra is.

Én úgy gondolom, hogy fontos odafigyelni arra, hogy honnan rendel az ember a nyomtatójába patront. Már csak azért is, mert én hallottam olyat is, hogy ha gagyi, hamis patront teszünk a nyomtatóba, azok simán belefolynak és szinte esélytelen, hogy normálisan ki lehessen tisztítani. Ennek azért majd még utánajárok, mert nem tudom, hogy tényleg így van-e.