Már nem a szörfözés, hanem a pelenkázás tölti ki az életemet

Szörfös szingliből kétgyermekes apuka

Kezdő anyukaként nagyon nehéz az élet iker gyermekekkel, hát még kezdő apukaként! Márpedig nálunk úgy alakult, hogy én maradtam GYES-en a gyerekekkel és a feleségem ment vissza dolgozni, mert így jöttünk ki jobban anyagilag. nagyon büszke vagyok rá, hogy mindezt bevállalta, én pedig a magam módján igyekszem a legjobban helytállni a gyerekek mellett. Pedig korábban abszolút nem volt rám jellemző, hogy szigorú napirend mellett ilyen fontos és felelősségteljes feladatot teljesítsek, mint a gyereknevelés. vagány, bulizós, kissé csélcsap életet éltem, aki nyaranta szívesen elutazott a tengerpartra, hogy ott legnagyobb szenvedélyének, a szörfözésnek éljen. Nos, mindennek fényében azt kell, hogy mondjam, engem gyökeresen megváltoztatott az apaság.

Az egykori laza szörfösből tehát nemrég kétgyermekes apukává váltam. Persze mindez nem hatalmas áldozat, mert tulajdonképpen szerelmes vagyok az iker lányaimba, és a legjobbat akarom nekik. Ezért aztán különösen fontos a számomra, hogy a megfelelő babaholmikat, így a megfelelő pelenkát tudjam adni nekik. Ehhez nagy segítségemre van a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldal, ahol minőségi babaholmikat, pelenkát, pelenkázó lapot és alátétet lehet beszerezni a gyermekeknek. Mindezt ráadásul igen kedvező, családbarát áron! A lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalon ugyanis folyamatosak a kedvezmények, és ha az ember résen van, akkor jelentősen jobb áron szerezheti be például a pelenkát is, mint máshol.

LORD Shop, a legnagyobb segítségünk

Azzal, hogy rátaláltunk a lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalra, egy csapásra megváltozott az életünk. A gyerekek ellátása nem kis feladat, és talán egyik szülőt sem lepi meg, hogy bizony ilyenkor a pelenka is fogy rendesen. Amikor azonban ketten sírnak egymás mellett a kiságyban, akkor bizony még inkább felértékelődik, ha az embernek van egy kis segítsége. A Lord Shop pedig nagyszerű segítség a kezdő szülőknek. Felbecsülhetetlen, hogy a babaholmik és a pelenkák beszerzéséhez nem kell kimozdulnunk otthonról, hanem gyakorlatilag a gyerekek mellől, néhány kattintással meg tudjuk rendelni a szükséges ellátmányt! A lord.shop.hu/gyermek-pelenka-pelenkazo-lap-alatet oldalon ráadásul óriási a választék. Az oldalon lehetőségünk van gyártókra szűrni, így ha valaki egy bizonyos gyártóhoz lojális, vagy az már bevált a babának, elég, ha bekattintja a gyártó nevét a szűrőben.

Ráadásul a Lord Shop pelenkák terén is minden életkorú és méretű kisgyermekre fel van készülve. Így az újszülött pelenkától kezdve a 7 XXL-es méretig minden apróságra meg lehet találni a megfelelő méretű pelenkát! Ne féljetek megnézni a kínálatot ti sem!