Még jó, hogy ennyi mindennel képben vagyok

Többféle hobbim van, mint mindenkinek szerintem ezen a bolygón. Az olvasás és fotózás mellett az egyik hobbim, a szörfözés. Igaz, erre ritkán van esélyem, csak akkor, ha éppen nyaralni megyünk vagy ilyesmi. De nagyon megtetszett pár évvel ezelőtt, mikor a férjemmel Mexikóban jártunk egy üzleti megbeszélés miatt. Akkor eldöntöttem, hogyha lehetőségem van rá, akkor minden utazásnál, nyaralásnál, külföldi találkozónál, ha éppen olyan helyen vagyunk, akkor elmegyek szörfözni.

Mivel nem lakom (például) Ausztráliában, ezért nincs lehetőségem arra, hogy gyakoroljak, de ez még attól függetlenül nem szegi kedvem. Már nem egyszer volt olyan, hogy tengerpartra mentünk nyaralni, én pedig fogtam magam az egyik délután, béreltem egy deszkát és felszerelést és szépen kimentem a partra, egyenesen bele a vízbe és gyakoroltam.

Emellett, mint ahogy említettem, szeretek fotózni, ezért is jó, hogy munka miatt is olyan sokat utazunk, mert különböző élethelyzetekben és helyeken is van lehetőségem fotózni.

Szeretem képezni magam, szeretek új dolgokat tanulni, olyasmiről olvasni és tájékozódni, amiről még esetleg semmit nem tudok, és pont emiatt szeretnék azzal is képbe kerülni. Ez talán a munkánk szempontjából is fontosnak minősül, hiszen rengetegféle emberrel találkozunk munkánk során, akik sokszor teljesen más területeken dolgoznak, így aztán jó, ha az ember több témában is jártas.

Ilyen például a cégalapítás, amiről amúgy is kell, hogy legyen egy kis fogalmam nekem is, hiszen céget vezetünk a férjemmel. És anno, annak idején alaposan körbe is jártuk a témát. Ez jól is jött nemrég, amikor egy partnerünk kollégája is eljött egy tárgyalásra és elmesélte egy ebéd alkalmával, hogy a testvére is épp cégalapításon töri a fejét.

És akkor elmeséltem neki, hogy tudok egy céget, ami pontosan ezzel foglalkozik. Gyorsan meg is mutattam neki akkor az oldalt, ezt https://topcegalapitas.eu/ . Igaz, hogy nem teljes mértékben, de gondoltam, ha érdekli őt vagy a testvérét, akkor úgyis otthon részletesen mindent elolvasnak.

A cég, amiről szó van, a cégalapításon kívül székhelyszolgáltatással és cégmódosítással is foglalkozik, nagyon jó áron dolgoznak és tényleg értenek a dolgukhoz. Az oldalon minden információ fent van, részletesen leírva, úgy gondolom, hogy ezáltal az ember igencsak könnyedén minden információt megtalál a témával kapcsolatban.

A szolgáltatás teljes körű, le van írva az is, hogy mit tartalmaznak a szolgáltatások. Aztán le van írva az is, hogy mik a teendők cégalapítás előtt és után is. Mikre kell figyelni, milyen dokumentumok és feladatok vannak, amiket el kell intézni és még sorolhatnám.

Igaz, én nem vettem még igénybe a szolgáltatásukat, viszont van egy ismerősöm, aki igen, és tőle tudok erről a cégről is. Neki nagyon jó véleménye van róluk, elmesélte az egész sztorit, úgyhogy nem csak úgy a levegőbe beszélek, tudom, miről van szó. Tudom, hogy jó döntés őket választani. Ezért is ajánlottam nekik.

Később kiderült, hogy igénybe is vette a testvére a szolgáltatást, felvette a kapcsolatot a céggel, el is ment hozzájuk, mindent lebeszéltek és azóta neki is van már egy cége.