Mindenkinek más jut eszébe a nyárról

Ha valaki kimondja a nyár szót, biztos vagyok abban, hogy a többségnek eszébe jutnak a hajnalig tartó bulik, a fesztiválok, a meleg és a sok – sok fürdés. Azt hiszem, ez egy természetes reakció, nagyjából mindannyiunknak erre asszociál az agya, ha valaki megemlíti a nyarat. Nekem is, csak egy kicsit másképp. Nekem a nyár az egyenlő a szörfözéssel. Minden évben igyekszünk a férjemmel legalább egy külföldi utat beiktatni a naptárunkba, ahol lehetőleg kevés a magyar turista, hogy ki tudjuk engedni az évközi sok stresszt. Mivel mindketten a szörf nagy szerelmesei vagyunk, fontos szempont, hogy a helyszín olyan legyen, ahol tudunk ennek a szenvedélyünknek hódolni. Az évek során elég jó szintet ért el a szörftudásunk, és amennyire a körülmények engedik, ezt igyekszünk is naprakészen tartani.

Ezzel szemben, ha valaki megkérdezi a férjemtől az első szót, ami eszébe jut a nyárról, neki biztosan a nyári gumi árak lesznek. Ugyanis ha itt a jó idő, az egyet jelent azzal, hogy ideje lecserélni az autón a téli gumikat nyárira. Én nem igazán értek ehhez, ezért mindig meghagyom a férjemnek ezt a feladatot, de ő szerencsére szívesen foglalkozik is vele. Gyerekkora óta nagyon érdeklik az autók, így ő mindig mindent elintéz, ami a közös autónkkal kapcsolatos, amit őszintén szólva én nem is bánok. Az, hogy van autónk és hogy van jogosítványom, nagyon hasznos dolog, de magára az autóra mindig úgy tekintettem, mint egy eszközre, ami kiszolgálja a különböző igényeimet, nem pedig úgy, mint a férjem, akinek az autó szinte már családtag. De hát ezért szép a világ, ahányan vagyunk benne, annyifélék vagyunk.

A férjem mindig a gumidiszkont.hu oldalról rendel, ez már hosszú idő óta bevett gyakorlat nála. Azt mondta, hogy azért választotta ezt az oldalt, mert a nyári gumi árak itt a legkedvezőbbek, de nem csak azok, hanem a téli gumi árak is. Így ha talált egy ilyen lehetőséget, minek keresgéljen tovább? Ráadásul van házhoz szállítás is, ami az ember dolgát nagyban megkönnyíti. Hiszen nem kell azzal vesződni, hogy elmenjünk a telephelyre a megrendelt árukért, hanem az otthonunkban várhatjuk, hogy megérkezzen az, amit rendeltünk. Ezzel sok időt lehet megspórolni, amit fontosabb dolgokra is szentelhetünk, például arra, hogy közben a családunkkal, barátainkkal legyünk. Továbbá az is fontos, hogy ez a vállalat teljes garanciát vállal arra, hogy ha a vásárló nem elégedett a termékkel. Ekkor visszafizetik a pénzt, ha az ember azt szeretné.

Ami még nagyon fontos, az az, hogy a gumidiszkont.hu egy magyar vállalat. Én az élet minden területén igyekszem a magyar vállalkozókat támogatni, akár valamilyen szolgáltatást veszek igénybe, akár vásárolok valamit. Ebből kifolyólag magyar áfás számlát tudnak kiállítani, ami 27%. Már elég sok tapasztalata van a férjemnek ezzel a céggel, és kivétel nélkül mind jók ezek a tapasztalatok. Mivel ő olyan típus, hogy ragaszkodik azokhoz a dolgokhoz, amik jól beváltak neki, nem hiszem, hogy egyhamar igénybe fog venni egy másik szolgáltatást, ami nyári gumival kapcsolatos. Én is úgy vagyok vele, hogy végül is minek váltani, ha ez eddig tökéletesen működött? Nem volt még baj a minőséggel, a szállítás mindig gyors és pontos volt, ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy az ott dolgozók is mind kedvesek és ügyfélközpontúak.