Új klímát keresett a szörfoktató barátom

Korábban már meséltem egy ismerősömről, aki szörfoktató szeretett volna lenni és ehhez készített egy weboldalt. És hát sikerült is neki, vagyis van is már pár jelentkezője. A titka szerintem az, hogy szenvedélyesen imád szörfözni és olyan szempontból közelíti meg az egészet, amire senki nem gondolna. Azt hiszem, hogy valójában akkor lehetünk igazán jók valamiben, ha teljes odaadással csináljuk, és beleadunk apait-anyait.

Mivel a Balatonon fog oktatni, így szüksége volt egy ottani lakóhelyre is, hiszen egész szezonra egy ingatlant bérelni, nagyon költséges lenne, főleg, hogy a nyár a fürdőzések főszezonja is, így olyan mélységig kellene a zsebébe nyúlnia, ami már nem is létezik. Szóval, vett egy felújítandó ingatlant, amiből már csak egyetlen dolog hiányzik: a klíma.

A klima-szereles.hu oldalát javasolták neki, hiszen itt nem csak, hogy klímaberendezéseket is értékesítenek, de szereléssel is foglalkoznak. Ez valójában egy nagyon jó konstrukció szerintünk, mert egy helyen megkaphat mindent a vevő. Nem kell külön elmennie, megvenni a klímát, és pluszban még egy szerelőt is keresni, aki beüzemeli. Aminek ráadásul az is elég nagy hátránya, hogy sok időbe telik. Mármint, szakembert, ráadásul jó szakembert nagyon nehéz találni, és általában mindenkinél hosszú várólisták vannak, akár hetekbe is telhet, mire ezen az úton felkerül a helyére a klíma.

A klima-szereles.hu-nál viszont, ahogy megrendelésre került a kiválasztott berendezés, úgy azzal már fel is veszik az ügyfelet a listára, aminek köszönhetően kevesebbet kell várnia a beüzemelésre. Ez az idő természetesen attól is függ, hogy mennyien várnak még.

Az pedig szintén előnyös, hogy probléma esetén a garanciák ugyanoda szólnak.