Vettünk egy új klímát, méghozzá nagyon jó áron

Bár már évek óta van nyaralónk a Balatonnál, valahogy sokáig nem sikerült rávennem magam arra, hogy kipróbáljam a szörfözést. Alapvetően félek a mély víztől, pontosabban a mély vízben. Egyszerűen rettegés fog el, ha belegondolok abba, hogy milyen messze lehet a talaj, és ebből kifolyólag egyáltalán nem bírom elviselni, ha nem ér le a lábam. Úgyhogy az az igazság, hogy én inkább csak pancsolni szoktam, mint úszni, de már ezt jóformán el is felejtettem szerintem, bár azt mondják, nem lehet.

Na, de, a lényeg, hogy tavaly nyáron végül csak rávettem magam, hogy kipróbáljam ezt a szörfözés dolgot, és bár nem volt rossz élmény, de nem fogom többet csinálni. Nem az én sportom, nem is igazán élveztem. Viszont elképesztő jó érzés volt az a kellemes szellő, ami szörfözés közben ért. Úgyhogy mondtam is a családnak utána, hogy bizony, fogunk venni egy klímát a nyaralónkba.

Elég könnyen beleegyeztek, mondták is, hogy akkor nézzem meg, milyenek a klíma árak, klíma webáruház keresésébe is fogjak bele akkor már, és majd jelezzem, ha találtam valamit. Igazából nagyobb feladat volt ez, mint gondoltam, mert nem egyszerű megtalálni a megfelelő céget, de főleg a jó ajánlatokat. Egy idő után már körbekérdeztem a barátaimnál is, hogy tudnak-e valamit ajánlani, már csak azért is, mert ha van valakinek pozitív tapasztalata egy céggel, akkor sokkal szívesebben választom azt, de szerintem ezzel sokan vannak még így.

A klíma árak, klíma webáruház keresési projekt, sikerrel zárult egyébként, mert az egyik ismerősöm szerencsére tudott javasolni egy szuper céget, aminek a webshopja a shop.klimaglobal.hu oldalon található meg.

Mivel nagyon sok klímát árulnak, így a választásban is szükségem volt segítségre, amit két oldalról is megkaptam: egyrészt az ismerősömtől, másrészt pedig magától a cégtől. Az ismerősöm azt javasolta, hogy ha nyaralóba keresek klímát, akkor ne válasszak semmiképp drága terméket, mert nincs értelme.

A cégtől pedig az oldalukon található chat ablakon keresztül tudtam információkat gyűjteni. Célzottan az olcsóbb klímák közül szerettem volna választani, megírtam nekik minden fontos információt, és ajánlottak is egy olyan klímát, ami minden feltételemnek és igényeimnek megfelelő.

Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy egy olyan klímát fognak ajánlani, ami mindössze 130.005 forintba kerül, és még 5 év garancia is van rá. Egy 35 négyzetméteres helység hűtésére alkalmas ez a Hisense márkájú légkondi, de a nyaraló nappalija körülbelül ekkora, úgyhogy tökéletesen megfelelő.

Olvastuk, hogy klímák telepítésével is foglalkozik a cég, de mint megtudtuk, sajnos egyelőre még csak két megyében elérhető ez a szolgáltatásuk, ezek pedig Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyék. Ez persze nem szegte kedvünket attól, hogy innen vásároljuk meg a kis klímás nyaralónkat, hiszen ennél jobb árat nem is találtunk volna, akárhogyan keressük.

Végezetül csak annyit tudok mondani, hogy te is szeretnél egy légkondit, és fontosak neked az alábbiak: klíma árak, klíma webáruház, akkor mindenképp javaslom, hogy alaposan járj utána, és akár fel is keresheted az említett webáruházat.