Nem csak a szörfdeszka, hanem a fog implantátum vélemények is fontosak lehetnek

Amikor egy új szörfdeszka modellel szemezek, mindig megnézem, mi a véleménye róla az embereknek. Vannak ugyanis olyan modellek, amik más bevonattal készülnek, mint az átlagos, szeretem tudni, hogy mire lehet ezekkel kapcsolatban számítani. Hiszen nem mindegy, hogy mennyire teszik merevvé vagy éppen ruganyossá a deszkát ezek az újítások.

Nem tudom, hogy ki-hogy van vele, de én nem szeretem a kellemetlen meglepetéseket. Amikor valami újba vágok bele, vagy csak valami újat kezdek használni, mindig elolvasom az interneten az ezekről szóló véleményeket.

Az élet minden területén elő szokott fordulni, hogy nem tudok dönteni két dolog között. Ilyenkor szintén mindig a véleményeket nézem át az adott dologról, mert ezek sokszor olyan dolgokat is megfogalmaznak, amik nekem eszembe sem jutottak volna.

Ilyen volt ez, mikor fog implantátum vélemények nézegetésével töltöttem az időmet. Sajnos az egyik barátnőmnek volt szüksége ilyenre és nem tudott dönteni, hogy híddal, vagy implantációval pótolják a fogát. Neki olyanok jutottak eszébe, hogy melyik az élethűbb, melyik fáj kevésbé, melyik a tartósabb. Pedig az egyik legfőbb különbség abban van, hogy melyiket egyszerűbb tisztítani.

Aztán persze arra is rájöttünk, hogy egy fogpótlás eredményessége igazából azon múlik, hogy mennyire hozzáértő szakemberre bízza magát a páciens.

Rengeteg véleményt olvastunk fogászatokról, orvosokról, az implantációkról is. Több neves rendelő pácienseinek a véleményén átrágtuk magunkat, és így született meg a döntésünk.

A fogorvosbudapest.info oldalát kerestük fel, ahol elolvastuk, hogy mit írnak ők az implantációkról, majd a barátnőm kért is egy időpontot ide. Azért ezt a rendelőt választottuk, mert az interneten olvasott vélemények alapján nagyon megbízhatónak tűnt. Az volt az általános vélemény, hogy sok implantációt végeznek, sikeresen.

Hiszen hiába jó szakember valaki, ha nincsen elegendő gyakorlata. Itt a gyakorlat is megvan, sok páciensükön segítettek sikeres implantációkkal. Egy ilyen kezelés sajnos nem csak egy látogatást vesz igénybe, ugyanis a fogak állapotához mérten kell mindent előkészíteni. Esetenként ez kicsit időigényesebb is lehet, ezért szükséges lesz többször is elmennie a barátnőmnek, de bizakodók vagyunk az eredménnyel kapcsolatban, hiszen nagyon jó véleménnyel vannak erről a fogászatról az emberek.