Szörfözés a szemráncok ellen

Én sosem szerettem a vízi sportokat. Sőt, nem is nagyon próbáltam még ki egyet sem, persze az úszást leszámítva, de azt sem szerettem, és nem is szeretem a mai napig sem. Egyszerűen félek a mély víztől, meg úgy általában egyébként már akkor is elfog a félelem, ha nem látom a meder alját. De az is problémás, ha nem ér le a lábam akár egy medencében is, mert minden addig létező biztonságérzetem elveszik. Úgyhogy emiatt már évek óta nem is úsztam, nem is tudom, hogy egyáltalán tudnék-e még, bár azt mondják, hogy ez olyan, mint a biciklizés, amit nem lehet elfelejteni. Egyelőre nem áll szándékomban kísérletezni ezzel, túl nagy a félelmem sajnos. De ezzel vagyok egyedül: egy gyerekkori barátom – Vica – is ugyanígy van ezzel, csak ő hátrányban is van egy kicsit, mert a barátja Tamás, imád szörfözni. Mindig ha mennek nyaralni az egy fix program, hogy Vica napozik, míg Tamás szörfözik. A Balaton az egyetlen olyan víz, amibe Vica bemerészkedik és egy kicsit még úszni is szokott, de természetesen csak derékig érő vízben.

Viszont nyár elején kötöttek egy megállapodást: Vica nagyon szereti kipróbálni a különféle kozmetikumokat és krémeket, talált is egyet magának, csak nem volt rá kerete, mert már nagyon kiköltekezte magát. De Tamás azt mondta, ha végre bemegy vele szörfözni, akkor választhat egyet a legjobb szemkörnyékápolók közül és megveszi neki ajándékba. Hát nagyobb motiváció nem is kellett neki. Azóta megvolt a szörfözés és megkapta a legjobb szemkörnyékápolót is.

Megmutatta nekem is a krémet, vagyis pontosabban szérumot, de nem igazán értettem az elején, hogy mitől olyan jó. De aztán, megmutatta a webshopot is ahonnan rendelte. Vannak feltöltve videók, amin hölgyek láthatók, közvetlenül a szérum felvitele előtt, a hatóidő alatt és a hatóidő letelte után. Maga a hatóidő egyébként mindössze néhány perc, és ennyi idő alatt már látványosan eltűnnek a szemkörnyéki ráncok. De Vicának természetesen a maga 25 évével nem a ráncok miatt volt szüksége erre a szérumra, hanem a szemei alatt megjelenő sötét karikák miatt. Ugyanis ezekre is tökéletes megoldást tud nyújtani.

A weboldal blog oldalán is olvasott pár hatékony tippet, de azokat már próbálta és nem váltak be neki. Ilyen például az uborka szeletek szemre helyezése, a zöld tea, vagy akár a jégkocka általi jegelés. Viszont ez a szemkörnyékápoló tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ráadásul azt is mondta, hogy ebben nem csak az a jó, hogy rövidtávon hatásos, hanem még hosszútávon is, bár elsősorban ez a ráncokra igaz, de úgy van vele, hogy ha mindennap használja ezt a készítményt, akkor talán később fognak kialakulni a szemkörnyéki ráncok. És egyébként ebben lehet is logika.

A lényeg igazából az, hogy azt mondta Vica, hogy megérte az áldozatot – mármint a szörfözést -, hiszen megkapta a szérumot, ami ráadásul 60 napra elegendő, úgy, hogy mindennap használja.