Szörfözés közben is születhetnek üzleti kapcsolatok

Sosem gondoltam volna, hogy az egyik legkedvesebb hobbim és időtöltésem során fogok megismerkedni valakivel, akivel majd közös vállalkozásba kezdek, pedig pontosan ez történt.

A szörfözésre már eddig is nagyban meghatározta az életemet, hiszen azon kevés dolgok közé tartozik, ahol úgy igazán képes vagyok elengedni magamat. Ott a víz, a szél, a napsütés és a sebesség! Na és persze a hatalmas hullámok! Hát kívánhatnék ennél többet? Nem hiszem!

Gyakorlatilag ahogy megkezdődik a nyár, már indulok is valamelyik tengerpartra, hogy újra átélhessem azt a fantasztikust élményt, amit csak a szörfdeszkámmal érezhetek. Azt hiszem ez valami olyasmi, amit soha nem fogok megunni, és szerintem még egészen öregkoromban is csinálni fogom!

Legutóbb azonban a szörfözés valami olyat nyújtott, amit még soha: megismerkedtem egy másik szörf fanatikussal, akivel sikerült annyira összebarátkoznom, hogy egyszer csak azon kaptunk magunkat, hogy a közös jövendőbeli vállalkozásunkról beszélgetünk, miközben éppen pihentünk a szörfdeszkán.

Hát valahogy így kezdődik egy biznisz szörfözés közben.

Az elképzelésünk kifejezetten jó volt, és a cselekvésre is meg volt bennünk az akarat és az elhatározás, de azért volt egy kis bökkenő: fogalmunk sem volt arról, hogy hogyan kell céget alapítani, sőt még a székhely fogalma is totálisan homály volt a számunkra.

Elkezdtem az interneten keresgélni, hogy egy kicsit kikupálódjak ebben a témában, és végül rá is találtam egy olyan weboldalra, ami minden tekintetben lefedte az igényeimet.

Az oldalt ti is egyszerűen elérhetitek, ha begépelitek a következőt a böngészőtökbe: https://szekhelyszolgaltatas24.hu/.

székhely fogalma

Úgy gondolom, hogy az oldal már első ránézésre is csak jót sejtet erről a szolgáltatóról, hiszen egy nagyon igényes weblapról van szó.

A design és a színek kifejezetten kellemesek, de ami még fontosabb, hogy minden hasznos információ is a rendelkezésre áll az érdeklődők számára, melyeket nem is kell sokáig keresni, mert valahogy minden szem előtt van.

De végül is milyen szolgáltatóról van itt most szó?

A weboldaluk címéből talán már ti is kitaláltátok, hogy a profiljuk elsősorban a székhelyszolgáltatással kapcsolatos, amit ki lehet egészíteni cégalapítással is.

Mikor ezt megláttam nagyon megörültem, mert tudtam, hogy rátaláltam egy olyan csapatra, akik lelkiismeretesen a segítségemre lesznek abban, hogy jogszerűen megalapíthassuk a vállalkozásunkat, és még ráadásul a székhelyszolgáltatásukat is igénybe tudjuk majd venni!

Mi fiatalok vagyunk, és nem mozgunk otthonosan a cégjog világában, de elsőkézből mondhatom nektek, hogy ők minden segítséget megadtak ahhoz, hogy ezt a problémát áthidaljuk.

Minden papírmunkát elvégeztek a számunkra, és nekünk gyakorlatilag csak a papírokat kellett aláírnunk. Meg kell mondanom, hogy sose gondoltam volna, hogy egy cégalapítás ennyire gyors és zökkenőmentes lehet, de ez velük tényleg a valóság.

Nem csak én állítom, hogy mennyire is jó ez a szolgáltató, hiszen a honlapjukon ti is láthatjátok, hogy mennyi komoly nevű ügyféllel rendelkeznek, akik már bizalmat szavaztak nekik.

A fentieket figyelembe véve igazán kár csodálkozni azon, hogy már 11 évnyi tapasztalattal rendelkeznek ezen a szolgáltatói piacon.

Nem csak a cégalapításban segítettek nekünk, de még a vállalatunk székhelyét is biztosítják a számunkra, aminek megszámlálhatatlanul sok előnye van. Például az, hogy mindig átveszik a levelinket, melyeket aztán elektronikusan tovább küldenek a számunkra.

Nem rég még azt sem tudtam, hogy mi a székhely fogalma, most pedig már egy vállalkozásnak vagyok a büszke tulajdonosa, aki elmondhatja magáról, hogy megkezdte a legelső lépést a siker felé!